انتخاب منابع مطالعه
Choosing References
در اکسیر قبلی به تعریف فعالیت Extensive Reading پرداختیم و همچنین انواع یادگیری را برایتان توضیح دادیم. در این مقاله به سراغ مبحث انتخاب منبع مناسب برای مطالعه آزاد می رویم.
شما می توانید دو Reference برای Extensive Reading داشته باشید. می توانید یک کتاب انتخاب کرده یا یک سری مقاله را بر روی یک سری وب سایت خاص مطالعه کنید.
در اینجا ما برای شما لیست یک سری وب سایت را آورده ایم:
Websites:
- scientificamarican.com,
- sciencenews.org,
- humanresources.about.com,
- dotdash.com,
- settlement.org,
- howstuffworks.com,
- csiro.au/en/Research,
- targetjobs.co.uk,
- lifehack.org,
- managers.org.uk,
- mongabay.com,
- oxfam.org.uk,
- geographical.co.uk, etc.
بعضی از این وب سایت ها بیشتر حالت General English دارند و تا سطوح Intermediate زبان انگلیسی را پوشش می دهند. اما برخی دیگر از آن ها فضایشان آکادمیک تر است، مفاهیم شان Abstract است و Language difficulty شان هم بالاتر است.
شما می توانید به تک تک این وب سایت ها سر بزنید، برای خودتان چارت درست کرده و شروع بهExtensive Reading کنید.
اما راه دیگر برای انتخاب منابع مطالعه آزاد انتخاب یک کتاب است. این کتاب باید کتابی باشد که درست مثل مقالات وب سایت، شما دوست داشته باشید آن را مطالعه کنید. می توانید از اطرافیان خود بپرسید تا با توجه به علایق تان، یک سری کتاب به شما معرفی کنند. بعد از انتخاب کتاب به عنوان منبع، شروع به خواندن کنید. بهتر است کتاب هایی که در ابتدا شروع می کنید ساده باشند و کم کم به سمت متن های سخت تر بروید. پیشنهاد ما به شما این است که در ابتدا با Story book ها شروع کنید که Stage بندی دارد.
بسیار عالی می شود اگر شما تحت نظر یک ناظر این کار را انجام بدهید! اگر به بازار رفتید تا به دنبال یک کتاب بگردید، می توانید به این شکل تشخیص بدهید این کتاب برای شما مناسب است یا نه: با خواندن title ، متن پشت کتاب و صفحه ی اول آن تقریبا می توانید تشخیص بدهید که آیا این موضوع جذابی برایتان هست یا نه. در ضمن باید سطح آن را هم چک کنید. سطح کتاب اگر Story book، معمولا در پشت آن برای ما نوشته است.
در این جا یک مثال برای شما آورده ایم:
با توجه به اینکه دو منبع برای Extensive Reading وجود دارد، ما در اینجا برایتان یک حالت ریپورت آورده ایم که شما در آن بنویسید از چه کتابی مطالعه می کنید، موضوع کتاب چیست و نویسنده آن کیست. یا راجع به وب سایتی که از آن مقاله خوانده اید، اینجا برای خودتان لیست تهیه کنید. بعد ها این رفرنس ها به شما کمک خواهند کرد:
- 1. Title: ……………………………………………………………………………………………
Author: ……………………… Date Started and finished: …………………….
- Title: ……………………………………………………………………………………………
Author: ……………………… Date Started and finished: …………………….
- Title: ……………………………………………………………………………………………
Author: ……………………… Date Started and finished: …………………….
- Title: ……………………………………………………………………………………………
Author: ……………………… Date Started and finished: ……………………
هدایای اکسیر |
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.