بخش های لیسنینگ آیلتس – شنیداری آیلتس
IELTS Listening Sections
بخش های لیسنینگ آیلتس
لیسنینگ آیلتس چند قسمت یا بخش دارد؟
شنیداری آزمون آیلتس در 4 قسمت (4 Sections) پخش می شود. هر بخش در Listening آیلتس ۱۰ سوال دارد. بین قسمت های اول تا سوم آزمون مکث کوتاهی داده می شود تا متقاضیان سوالات را پیشاپیش خواهنده و پاسخ ها را پیش بینی کنند. اما در قسمت چهارم، سوالات ۳۱ تا ۴۰ همیشه پشت سر هم و بدون وقفه پخش می شود.
بخش اول از بخش های لیسنینگ آیلتس
بخش اول شنیداری IELTS یک مکالمه تلفنی بین دو نفر است که موضوع آن ارائه و دریافت اطلاعات در رابطه با خدمات یک مرکز است.
این مرکز می تواند یک هتل، کلوپ، تئاتر، خوابگاه و … باشد. برای مثال، شخصی با یک باشگاه ورزشی تماس گرفته و اطلاعاتی در رابطه با دوره ها، انواع عضویت ها، ویژگی هر عضویت و غیره پرسیده و سپس مسئول آن واحد اطلاعاتی برای پر کردن یک فرم می گیرد. اطلاعاتی مثل نام (هجی کردن)، شماره تلفن یا پاسپورت (تسلط روی اعداد)، آدرس (تسلط روی عبارات توصیف کننده آدرس ها)، وضعیت تاهل، و غیره.
فضای Section 1 لیسنینگ آیلتس، انگلیسی عمومی بوده و تسلط متقاضی را در شرایطی که انگلیسی در آن صحبت می شود می سنجد. اصطلاحا آن را General English یا Survival English می نامیم. هیچ گونه عبارات و موضوعات آکادمیک در این بخش از IELTS Listening وجود ندارد.
بخش دوم از بخش های لیسنینگ آیلتس
بخش دوم لیسنینگ IELTS یک مونولوگ یا صحبت یک نفری است. یک شخص، مثل یک تور لیدر، در رابطه با امکانات یک روستا، یک مرکز تفریحی، یک موزه و یا دیگر موضوعات اطلاعاتی را به حضار موجود در یک مکان ارائه می دهد. در بخش دوم لیسنینگ IELTS امکان آن وجود دارد که یک نقشه یا نمودار نیز وجود داشته باشد تا متقاضی آیلتس بخش هایی از آن نقشه یا نمودار را علامت گذاری کرده یا تکمیل کند. دانستن جهت های جغرافیایی، ادبیات توصیف نقشه ها و نمودار ها در این بخش الزامی است.
برای مثال، یک تور لیدر (Tour Guide) جمعیتی را به بالای یک برج برده و از آن بالا، به طرفین جغرافیایی (شمال، غرب، جنوب، شرق، شمال غربی، جنوب شرقی، …) اشاره کرده و توضیح می دهد در هر بخش چه چیزی وجود دارد. مثلا می گوید در جنوب شرقی ما، یک ریل راه آهن وجود دارد که منتهی به یک باغچه گل رز می شود. ” باغچه گل رز – Rose Garden” پاسخ یک جای خالی است!
فضای Section 2 لیسنینگ آیلتس، انگلیسی عمومی بوده و تسلط متقاضی را در شرایطی که انگلیسی در آن صحبت می شود می سنجد. اصطلاحا آن را General English یا Survival English می نامیم. بخش دوم IELTS Listening خالی از هر گونه عبارات و موضوعات آکادمیک است.
بخش سوم لیسنینگ آیلتس چیست؟
بخش سوم لیسنینگ IELTS یک گفتگو بین دو الی چهار نفر است که در واقع معمولا شاگردان و اساتید یک محیط آکادمیک هستند. مثلا دو دانشجو که در حال تهیه مقالات خود هستند و در حال مشورت با استاد راهنمای خود در سال چهارم دانشگاه هستند. ممکن است این گفتگو بین دو دانشجو، دو دانشجو و یک استاد، دو دانشجو و دو استاد و یا یک دانشجو و یک استاد باشد. دانشجویان این بخش معمولا زبان مادریشان انگلیسی نیست، مثلا فیلیپینی یا چینی هستند.
فضای Section 3 لیسنینگ آیلتس، انگلیسی آکادمیک بوده و تسلط متقاضی را در فضای دانشگاهی می سنجد. مواد موجود در این بخش Academic یا Scholastic بوده و مباحث Abstract یا انتزاعی هستند.
بخش چهارم لیسنینگ آیلتس چیست؟
بخش چهارم لیسنینگ IELTS یک سخنرانی تک نفره یا مونولوگ است. این سخنرانی راجع به مباحث علمی (Scientific) بوده و زوایای مختلف یک مسئله را مورد بررسی قرار می دهد.
مثلا راجع به اینکه چطور می توان از خاک استفاده کرده تا کربن دی اکسید موجود در هوا را کاهش داد. بعد، گوینده، راجع به انواع کشاورزی، مطالعات کانادایی، استرالیایی و غیره صحبت می کند.
فضای Section 4 لیسنینگ آیلتس، انگلیسی آکادمیک بوده و تسلط متقاضی را در فضای دانشگاهی می سنجد. مواد موجود در این بخش Academic یا Scholastic بوده و مباحث Abstract یا انتزاعی هستند.
آموزش آیلتس | آموزشگاه زبان | خودآموز آیلتس | منابع آیلتس | آموزش انگلیسی
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.