معرفی جملات شرطی
Conditional Sentences – Introduction
این مقاله به کوشش گروه اساتید حرفه ای آکادمی زبان اکسیر جهت معرفی جملات شرطی در زبان انگلیسی گردآوری شده است. برای معرفی جملات شرطی باید بگوییم که جملات شرطی به این منظور استفاده می شوند که ما حدس بزنیم چطور یک موضوع می توانست در گذشته متفاوت باشد. و یا این که آرزو می کنیم در آینده تحت یک شرایط خاص، نتایج خاصی به دست آید. یعنی فرض می کنیم که اگر شرایط به این صورت بود، چنین اتفاقی در گذشته رخ می داد. و اینکه در آینده اگر اینطور شود، چه اتفاقی خواهد افتاد. پس در کل جملات شرطی حدس و Imagination را مورد بحث قرار می دهند.
جملات شرطی در زبان انگلیسی Complex یا پیچیده هستند. یعنی از دو clause تشکیل می شوند. یکی Subordinated و دیگری Main Clause هست. ساختار جملات انگلیسی را ببینید.
اگر با مبحث Subordination آشنایی داشته باشید، قطعا می توانید درک کنید که جنس جملات شرطی که Complex هست به چه شکلی ست.
تمام جملات شرطی کلمه ای مانند “If” دارند. If یک Subordinated Clause یا همان عبارتی را برای ما می سازد، که کامل نیست. و به بخش دیگری از جمله احتیاج دارد تا کامل شود. به جای If می توان از کلماتی مانند “”when, In case, As soon as, Before, After استفاده کرد.
در اکسیر های آینده به تفصیل راجع به این موارد صحبت خواهیم کرد. اما جملات شرطی در زبان انگلیسی در کل پنج نوع هستند. جملات شرطی نوع صفر، یک، دو، سه و جملات شرطی ترکیبی. برای هرکدام ازاین جملات شرطی چند اکسیر تهیه شده است که ساختار و مفاهیم آن ها را برای شما توضیح می دهد.
با اکسیر همراه باشید.
معرفی جملات شرطی _ ساختار کلی جملات شرطی در زبان انگلیسی
یک جمله ی شرطی یک جمله ی پیچیده یا Complex هست و دو بخش دارد. بخش اول Independent Clause و بخش دوم Dependent Clause.
اگر با ساختار جملات آشنا نیستید، بهتره به سراغ اکسیر این بخش بروید و آن را یاد بگیرید.
اگر خیلی ساده بخواهیم بگوییم در یک جمله، جمله شرطی جمله ای است که در آن کلمه If به کاربرده شده است و به آن If Clause و جمله ای که در آن If نیست به آن Result یا Main Clause گفته می شود.
به این دقت کنید که اگر If Clause اول جمله باشد، بعد از آن باید از ویرگول استفاده کرد. می توان جای این دو Clause را عوض کرد. یعنی If که ابتدای If Clause هست وسط جمله آورده شود. اگر این اتفاق بیفتد دیگر نیاز به ویرگول نیست.
مثال:
e.g. If I go, she will come.
همانطور که گفتیم می توانیم جای این دو Clause را عوض کنیم، به این شرط که از ویرگول استفاده نکنیم که در این صورت می شود:
e.g. She will come if I go.
و در ضمن از آنجایی که جای این دو Clause را عوض کردیم، می بینید که Capitalization یا قوانین نوشتن با حروف بزرگ هم تغییر می کند.
این ساختار کلی جملات شرطی هست یعنی If Clause و Main Clause به چه صورت در جمله به کار می روند. اما این که در هر کدام از این Clause ها چه زمان یا Tense استفاده می شود، بستگی به این دارد که ما چگونه جمله ی شرطی را می سازیم.
مثالی که مشاهده کردید از نوع جملات شرطی نوع اول بود، اما بازهم راجع به این مورد صحبت خواهیم کرد.
.thanks for your good content.it helped me a lot
49
🙂
44
من معنی کلمات کم بلدم راهی هست بدون معنی بتونم گزینه درست روانتخاب کنم
42
اقا مهدی عزیز سلام،
به میزانی که کلمات رو میدونید و میتونید حدس بزنید میشه به پاسخ صحیح نزدیک شد.
43
ضمن عرض تشکر از آموزش های خوبتون ، لینک “جایگزین های کلمه if در جملات شرطی ” که انتهای مقاله گذاشتید نادرسته.
42
مانای عزیز با سلام،
ممنون از اطلاع رسانی؛ اصلاح شد.
41
مانای عزیز سلام،
با تشکر اصلاح شد.
41
ببخشیپ شما پکیج آموزشی گرامر ندارید ما خودمون تو هونه بخونیم
46
سلام. چرا یه دوره داریم تحت عنوان دوره گرامر انگلیسی iGram، که هم حضوری برگزار می شه، هم به شکل دوره آنلاین گرامر انگلیسی.
42