نگارش Argumentative Essays – قسمت سوم
تا اینجا، یعنی در قسمت اول و دوم نگارش مقالات Argumentative آیلتس، دو دلیل برای مخالفت با این مسئله گفته شد. اما همان طور که در Outline اشاره کردیم، می خواهیم Body Paragraph سوم را به استثنائات انکارناپذیر اختصاص بدهیم. هیچ مسئله ای قاعدتا نمی تواند کاملا درست یا غلط باشد. همیشه استثنایی وجود دارد. نگارش Argumentative Essays – قسمت سوم در کلاس آیلتس اکسیر.
سومین پاراگراف بدنه مقالات Opinion آیلتس
به Body Paragraph سوم توجه کنید:
Body Paragraph 3 (balancing paragraph, undeniable exceptions!) | |
Topic Sentence | Nevertheless, we cannot shut our eyes to true facts and progressing crimes … |
Development | … such as kidnaping, rape, conspiracy and fraud, murder and so on; therefore, in that case, wise careful strategies just to open their eyes wide is definitely beneficial. Also, till when are we going to lie to them about the real world out there? They have to meet the bitter truths sooner or later… |
Support | … as did Buddha. |
به Topic sentence دقت کنید. کلمه ربط Nevertheless نقش Switcher دارد و Polarity را عوض کرده است. یعنی برای مثال اگر نویسنده تا اینجا در خصوص نکات مثبت حرف می زد، حالا میخواهد در مورد وجه ی منفی صحبت کند یا برعکس.
نویسنده در Topic sentence گفته است: «نمی توانیم چشم هایمان را بر روی حقیقت و جرایم در حال پیشرفت ببندیم.» نویسنده در قسمت Development برخی از این جرایم را آورده و توضیح داده است: «کودک ربایی، تجاوز جنسی، توطئه و کلاه برداری، قتل و … قطعا وجود یک سری استراتژی عاقلانه برای اینکه چشم های بچه ها را باز کنیم، می تواند مفید باشد. تا کی می خواهیم در مورد دنیای واقعی بیرون به کودکان دروغ بگوییم؟ دیر یا زود آنها باید با حقایق تلخ آشنا شوند.» به قسمت Support دقت کنید: «این اتفاق برای بودا هم افتاد.»
از ابتدا در خانواده به بودا گفته بودند دنیا خوب است و هیچ بدی ندارد، حتی بودا اصلا نمی دانست مرگ چیست. تا اینکه یک روز این مسئله را متوجه شد. اگر در خاطرتان باشد بحثی در مورد اطلاعات عمومی و تاثیر آن در آزمون آیلتس داشتیم که در اینجا می تواند به شما کمک کند.
دورهی آنلاین زبان کلاس زبان آزمون ماک آیلتس دوره آیلتس
پاراگراف نتیجه گیری مقالات Opinion آیلتس
بعد از نوشتن پاراگراف های بدنه، به سراغ پاراگراف Conclusion یا نتیجه گیری می رویم. قبلا گفتیم که پاراگراف Conclusion دو بخش دارد: یک Summary و یک Clincher. Summary موضوع اصلی و همه تاپیک ها را در یک جمله ارائه می کند. سپس Clincher(Final Impression یا تاثیر نهایی) می آید که می توانست یک چشم انداز مثبت، یک اخطار یا توصیه ای برای بررسی بیشتر باشد. «A Positive Outlook» یا چشم انداز مثبت دقیقا به چه معناست؟ اگر بخواهیم Clincher مان را به شکل Positive Outlook یا چشم انداز مثبت ارائه بدهیم، میگوییم با توجه به تمام مطالبی که گفته شد، امید است در آینده نه چندان دور مسئولین استراتژی هایی بچینند، قوانینی بگذارند و برنامه هایی اجرا کنند که این مشکل را دیگر در آینده نداشته باشیم.
«Warning» یا اخطار به چه صورت است؟ برای مثال اینکه بگوییم اگر مسئولین نجنبند، سریعا واکنش نشان ندهند، برنامه ای نداشته باشند، کنترل نکنند و … چیزهایی شبیه به این، مشکلات عدیده ای خواهیم داشت، یا اتفاقات بدی خواهد افتاد. اما جایی که مسئله نیاز به بررسی بیشتر دارد ما می توانیم «A recommendation for further consideration» ارائه کنیم. یعنی توصیه ای برای بررسی بیشتر.
به سراغ پاراگراف Conclusion می رویم. برای بخش Summary موضوع Essay، و تاپیک ها را در یک جمله Deliver میکنیم. پس می توانیم بگوییم: اگر چه اجرای این کلاس ها میتواند منجر به شرایط استرس زا شود، اما اینکه بخواهیم کودکان را unconscious یا ناآگاه بار بیاوریم هم، کار درستی نیست. پس باید چه کار کنیم؟ به جدول زیر توجه کنید. بعد از کلمه therefore ، میخواهیم نتیجه را اعلام می کنیم. بنابراین وارد Clincher میشویم و یک Warning یا هشدار می دهیم: «تا هنوز دیر نشده است، مقامات رسمی باید به طوری جدی این مسئله را در اولویت هایشان قرار بدهند.» در واقع نویسنده دارد به مخاطب هشدار می دهد و نوشته را به شکلی هشدار دهنده به پایان می رساند.
Although running physical defense classes can lead to stressful conditions, it is also not appropriate to leave them unconscious …; therefore, … Officials should seriously embed this issue in their top priorities as it still has not got late. |
Summary |
Clincher |
ما یک Clincher دیگر هم برای شما داریم که به شکل Positive Outlook یا چشم انداز مثبت نوشته شده است. مجددا نویسنده بعد از کلمه Therefore گفته است: «مقامات باید رسیدگی به این مسئله را در اولویتشان قرار بدهند تا به صورت سیستماتیک بتوانیم نسلی بسیار شادمان تر داشته باشیم که میداند چطور با موفقیت با این مسئله رو به رو شود و کنار بیاید.»
Although running physical defense classes can lead to stressful conditions, it is also not appropriate to leave them unconscious …; therefore, … officials should seriously embed this issue in their top priorities so that we can systematically achieve a much happier future generation that knows how to successfully cope with this matter. |
Summary |
Clincher
|
پایان نگارش Argumentative Essays – قسمت سوم
قسمت اول آموزش Argumentative Essays
قسمت دوم آموزش Argumentative Essays
قسمت سوم آموزش Argumentative Essays
وقت تمرین است!
شما حالا یاد گرفته اید که یک Argumentative Essay رو از صفر تا صد بنویسید.
چند سوال می پرسیم!
1) قدم اول برای نوشتن یک Essay چیست؟
2) پاراگراف Introduction در Argumentative Essay ها چند بخش دارد؟
3) برای Argumentative Essay ها چند Body Paragraph می نویسیم؟
4) Body Paragraph های یک Argumentative Essay، چه Pattern یا الگویی دارند؟
5) سومین Body Paragraph یک Argumentative Essay چه تفاوتی نسبت به بقیه پارگراف ها می تواند داشته باشد؟
6) قسمت Clincher در پاراگراف Conclusion چیست؟
اکیدا توصیه می کنیم این اکسیرها را دوباره بخوانید 🙂
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.