اول مشاوره زبان، بعد مشاوره مهاجرت!
در این اکسیر می خواهیم درباره ی یکی از مشکلات بسیار متداول در مسیر مهاجرت و گرفتن مدرک آیلتس با شما صحبت کنیم. همان طور که می دانید مشاوره مهاجرت و زبان موضوع بسیار مهمی است. در مسیر رسیدن به آیلتس اتفاق رایجی که رخ می دهد و به راحتی می توان جلوی آن را گرفت، مسئله ی مشاوره با وکلای مهاجرت است. قطعا بسیاری از وکلا کار خود را به خوبی انجام می دهند و شکی در این موضوع نیست.
اما در این راه برخی از زبان آموزان و کسانی که دنبال مدرک آیلتس بوده و در حال انجام کارهای مهاجرتشان هستند، به یک مانع یا در واقع مشکل بزرگ بر می خورند. این مشکل از آن جایی رخ می دهد که این دوستان، پیش از اینکه وضعیت زبان انگلیسی شان را بررسی کنند، ببینند در چه سطحی هستند و دقیقا چه زمانی می توانند به نمره مدنظرشان در آیلتس برسند، یک راست به سراغ وکیل های مهاجرت می روند و از آن ها می خواهند زودتر براشان کاری بکنند تا از ایران خارج شوند!
دستپاچگی در گرفتن مشاوره مهاجرت و زبان شما را شدیدا گمراه می کند!
باز هم تکرار می کنیم که ممکن است همه ی وکلا شما را به خوبی راهنمایی کنند ولی از طرف دیگر هم ممکن است برخی افراد، در مسیر مشاوره مهاجرت و زبان از این فرصت سوء استفاده کنند. به این صورت که شما را دستپاچه کرده یا اینکه شما را وادار کنند که سریعا قرارداد بسته و کارهای مهاجرت را انجام بدهید. دلیل بسیار رایجی که اغلب وکلا به کسانی که قصد مهاجرت دارند می گویند، این است که قانون ها درحال عوض شدن هستند.
البته چنین چیزی حقیقت دارد اما مسئله اینجاست که برخی افراد از این موضوع به عنوان اهرم فشار استفاده می کنند. این افراد به متقاضیان مهاجرت می گویند سریعا بجنبید و تا فلان تاریخ (مثلا یکی دو ماه دیگر) مدرک آیلتس 7 بیاورید چون قانون ها در حال تغییر هستند و زمانی که قوانین عوض شوند معلوم نیست چه اتفاقی میفتد!
در این شرایط کسانی که متقاضی مهاجرت هستند دستپاچه می شوند و سریعا قرارداد می بندند. از طرف دیگر تازه یادشان میفتد که باید سطح زبانشان را هم بررسی کنند! این افراد بعد از گرفتن مشاورهی مهاجرت به ما مراجعه می کنند و ما هم به آن ها می گوییم ممکن است پروسهی گرفتن نمره ی آیلتس برای آن ها بالای هفت_هشت ماه طول بکشد. طبعا در این شرایط به جز ضررهای مالی، ضررهای احساسی و ضررهای برنامه ریزی هم برای این افراد اتفاق میفتد. قطعا شخص بر اساس حرف وکیل برنامه ریزی می کند اما بعد از بررسی سطح زبان خود، همه ی برنامه هایش بهم می ریزد.
چه کنیم تا چنین اتفاقی نیفتد؟
برای اینکه چنین اتفاقی نیفتد بهترین کار این است که شخص، قبل از هر چیز سطح زبانش را بررسی کنند و ببیند که چه وقت و چقدر می تواند پیشرفت کنند و چه زمانی می تواند نمره ی آیلتس دلخواهش را بگیرد.
در آکادمی زبان اکسیر ما همه ی این فاکتور ها را بررسی کرده و شما را به طور دقیق راهنمایی می کنیم. بنابراین افراد با توجه به زمانی که دارند، و با توجه به زمانی که ما برای رسیدن به نمره دلخواهشان تعیین می کنیم، می توانند برنامه ریزی های دیگرشان را هم انجام بدهند. این کار باعث می شود که هم به کسی استرس وارد نشود هم شخص به خاطر قرارداد های عجیبی که برخی وکلا می بندند به جایی متعهد نشوند.( به طوری که اگر منصرف بشوند باید بالای 20 میلیون پرداخت کنند!) و دیگر اینکه که به راحتی مسیر را طی کرده و نهایتا مهاجرت می کنند.
آیا قانون ها واقعا در حال عوض شدن هستند؟
قانون ها هم عوض می شوند. اگر به شما چنین چیزی می گویند این مسئله دروغ نیست ولی این موضوع، یک اتفاق رایج است و همیشه چنین چیزی اتفاق میفتد. اما دلیل بر این نیست که وقتی که قانون عوض شد شما هم به طور کلی شرایطتتان فرق کند. خیلی چیزها در قانون به طور جزئی عوض می شوند و در واقع می توان گفت قوانین بیشتر اصلاح می شوند، تا اینکه کاملا عوض شوند. این نکته را هم فراموش نکنید که حتی اگر قوانین کاملا هم تغییر کنند به هر حال تا زمانی که شما زبانتان را به سطح مناسبی نرسانید و مدرک مورد نظر را دریافت نکنید، نمی توانید مهاجرت کنید!
دوراهی امتحان راحت PTE و امتحان سخت آیلتس!
مسئلهی بعدی که برخی از وکلا ممکن است زبان آموزان را در آن دچار مشکل کنند، این است که می گویند تا سه ماه دیگر برای ما مدرک آیلتس 7 بیاورید! خب زبان آموز هم حتما شنیده است و می داند که گرفتن آیلتس 7 به همین سادگی ها نیست. پس به وکیل می گوید که چنین چیزی راحت نیست. وکلا هم بلافاصله جواب می دهند پس بروید مدرک PTE بگیرید چون آزمون PTE بسیار راحت است! همین که شما فقط بروید امتحان بدهید بالای 65 می شوید و نمره ی 65 و 70 هم نمره ای مناسب است! چنین چیزی کاملا اشتباه است.
هیچ کس نمی تواند به شما بگوید PTE راحت تر از آیلتس است. ما در مقالات دیگر در خصوص تفاوت آیلتس و PTE توضیح خواهیم داد ولی هر دوی اینها آزمون های بین المللی هستند. در این آزمون ها قرار است سطح زبان شما بسیار منطقی و درست سنجیده شود. بنابراین اگر کسی به شما بگوید که PTE ساده تر از آیلتس است یا حتی برعکس، مشخص است که هیچ گونه معلومات و دانشی در مورد این آزمون ها ندارد.
برای گرفتن نمره ی 7 و بالاتر در آزمون آیلتس چه کار باید کنیم؟
اگر نمره ی 7 یا بالاتر می خواهید باید برای آن تلاش کنید. اگر نمره ی بالایی در PTE می خواهید هم همین طور. اینطور نیست که شما بدون آمادگی های لازم سر جلسه آزمون PTE بروید، امتحان بدهید و به راحتی نمره ی بالای 69 بالای 70 به دست بیاورید! برای هر امتحانی، چه آیلتس چه تافل و چه PTE باید تلاش کنید و وقت کافی بگذارید. اما اینکه تعیین اینکه چقدر باید زمان باید اختصاص بدهید را، بر عهده ی ما بگذارید. بعد از تعیین سطح زبان به شما می گوییم که شما چقدر زمان احتیاج دارید تا به نتیجه ی دلخواه تان برسید.
آموزش آیلتس | آموزشگاه زبان | خودآموز آیلتس | منابع آیلتس | آموزش انگلیسی
هدایای اکسیر |
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.