سبد خرید 0 021 26 70 99 17

پاسخگویی از 12:30 الی 20:30

 ورود / ثبت نام
0

تماس تلفنی از ۱۲:۰۰ الی ۲0:۰۰

0

تماس تلفنی از ۱۲:۰۰ الی ۲0:۰۰

4 راه کسب درآمد از حسابداری [کاملاً تضمینی] + 3 نکته مهم

486 بازدید

چکیده : اگر سررشته ای از حسابداری دارید و به دنبال کسب درآمد از حسابداری هستید در این مقاله راه های کسب درآمد از حسابداری را کامل توضیح داده ایم.

 

ورود به بازار کار و کسب درآمد را می‌توان مهم‌ترین دغدغه‌های فارغ‌التحصیلان هر رشته دانست. رشته حسابداری یکی از معدود رشته‌هایی است که دانش‌آموختگان آن دغدغه نسبتا کمتری در این مورد دارند! چرا که بازار کار حسابداری همیشه پررونق است و برای ورود به آن تقویت مهارت‌های حسابداری کفایت می‌کند. اینجاست که پای آموزش حسابداری به داستان باز می‌شود! تدریس حسابداری در کنار سایر مشاغل مرتبط با این رشته، همیشه پرتقاضا بوده و هست. با این حال آیا از این طریق می‌توان درآمدهای مناسبی هم کسب کرد؟

 

ضرورت و اهمیت کسب درآمد از طریق تدریس حسابداری

حسابداران وقت و هزینه‌های زیادی را در راه یادگیری مهارت‌های حسابداری و اخذ مدارک مربوط به آن صرف می‌کنند. هدف اصلی حسابداران از این کار، ورود به بازار کار بعد از فارغ‌التحصیلی است. همانطور که می‌دانید وضعیت بازار کار و درآمد شغل حسابداری بسیار خوب است. با این حال برای دستیابی به موقعیت شغلی مناسب و کسب درآمد از این طریق به مهارت و توانایی‌های بیشتری نیاز دارید.

با توجه به این موضوع اغلب حسابداران به دنبال افزایش سطح مهارت‌ها و دانش حسابداری خود هستند. برای این کار از خرید دوره آموزش جامع حسابداری تا شرکت در دوره‌های آموزشگاه حسابداری را در دستور کار خود قرار می‌دهند. به این ترتیب شرایط برای تدریس حسابداری مساعد می‌شود؛ چرا که تقاضا برای آموزش فراهم شده است. این یک فرصت مناسب و عالی برای دانش‌آموختگانی است که قصد دارند از طریق تدریس مهارت‌های این رشته کسب درآمد کنند. تدریس ممکن است به صورت آموزشگاهی یا خصوصی باشد که هر دو حالت شرایط خاص خود را دارند. به هر حال تدریس، یکی از بهترین راه‌های راه های کسب درآمد از شغل حسابداری محسوب می‌شود.

 

3 نکته مهم برای موفقیت در تدریس خصوصی حسابداری

کمتر کسی در مورد آینده شغلی و بازار کار حسابداری شک و تردید دارد. با این حال کسب درآمد از طریق تدریس خصوصی، ممکن است کمی دشوار به‌نظر برسد. قبل از شروع تدریس حسابداری، باید نکاتی را در نظر داشته باشید. این نکات به موفقیت در کسب درآمد و آموزش مناسب کمک زیادی می‌کنند.

 

1. از علاقه خود به تدریس خصوصی حسابداری مطمئن شوید

اولین کاری که باید انجام دهید، این است که نسبت به انتخاب خودتان اطمینان حاصل کنید. معمولا فارغ‌التحصیلان حسابداری، حضور در شرکت‌ها به عنوان حسابدار حرفه‌ای را دوست دارند. با این حال اگر شما علاقه‌ای به حضور در فضای سازمانی را ندارید، بهتر است از علاقه خود به تدریس هم مطمئن شوید. فعالیت‌های آموزشی حال و هوای خاص خود را دارند که نیازمند صبر و حوصله زیادی است. این فعالیت‌ها به خصوص اگر به صورت تدریس خصوصی انجام شوند، چالش‌هایی را هم به همراه خواهند داشت.

 

2. شیوه برگزاری تدریس خصوصی خود را مشخص کنید

یکی از دغدغه‌های مهم تدریس‌کننده و شاگرد در تدریس خصوصی، شیوه برگزاری آن است. ممکن است ترجیح بدهید که خود به منزل شاگرد برای تدریس بروید. در این صورت باید مسائل مختلفی از جمله زمان رسیدن به منزل شاگرد و دردسرهای دیگر را هم در نظر داشته باشید. اگر تدریس را در خانه خود برگزار کنید هم باید مسائل مختلفی را در نظر بگیرید. از طرف دیگر ممکن است تصمیم به برگزاری کلاس به صورت آنلاین داشته باشید. به هر حال همه شیوه‌های ممکن در تدریس خصوصی، چالش‌های خاص خود را دارند. شما باید بر اساس نیاز خود و بازدهی بیشتر تدریس، یکی از آنها را انتخاب کنید.

 

3. روی حسابداری و مهارت‌های آن تسلط کامل داشته باشید

قطعا هیچکس دوست ندارد شاگرد استادی شود که اطلاعات کافی در زمینه تخصصی خود ندارد. به همین دلیل سعی کنید روی مطالب و مهارت‌های مرتبط با این علم، تسلط کافی داشته باشید. در تدریس خصوصی به دلیل فرصت زیادی که برای شاگرد وجود دارد، سوالات زیادی ممکن است از شما پرسیده شود. به همین دلیل باید تسلط کافی روی مطالب مختلف حسابداری داشته باشید. اگر تسلط نداشته باشید، احتمالا در همان جلسه اول تدریس خصوصی با مشکل مواجه خواهد شد.

 

بررسی روش‌های مختلف جذب شاگرد برای تدریس حسابداری

قطعا یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های تدریس حسابداری، جذب شاگرد برای برگزاری کلاس است. جذب شاگرد برای کسب درآمد بالا ضروری است. برای جذب شاگرد کلاس‌های گروهی و خصوصی روش‌های مختلفی وجود دارد. نکته مهم ناامید نشدن و داشتن پشتکار برای غلبه بر مشکلات و چالش‌های موجود بر سر راه است. برخی از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین روش‌های جذب شاگرد تدریس حسابداری به این شرح است:

  • از سایت یا وبلاگ استفاده کنید:اگر عزم خود را برای تدریس حسابداری جزم کرده‌اید، می‌توانید سایت یا وبلاگ شخصی برای خود طراحی کنید. در این سایت یا وبلاگ مشخصات خود و دوره‌ها را قرار دهید. همچنین می‌توانید مطالب آموزشی حسابداری را در این سایت یا وبلاگ قرار دهید. به این ترتیب زمینه برای آشنایی داوطلبان با شما فراهم می‌شود.
  • به آموزشگاه‌های حسابداری بروید:در شهر محل سکونت شما، احتمالا آموزشگاه یا آموزشگاه‌های حسابداری وجود دارند. شما می‌توانید با مراجعه به این آموزشگاه‌ها، برای تدریس خصوصی یا گروهی با ارائه رزومه خود، اعلام آمادگی کنید.
  • از شبکه‌های اجتماعی غافل نشوید: امروزه یکی از راه‌های موثر معرفی مهارت‌ها به دیگران و تبلیغات، شبکه‌های اجتماعی است. شما می‌توانید فیلم‌ها یا عکس‌هایی از تدریس حسابداری خود ضبط و با خلاقیت آنها را در پیج خود قرار دهید. به این ترتیب می‌توانید با کمترین هزینه، بازاریابی کنید.

به هر حال موضوع جذب شاگرد، مهم‌ترین مولفه برای کسب درآمد از طریق تدریس حسابداری است. به همین دلیل سعی کنید تا جای ممکن همه روش‌های معرفی‌شده را انجام دهید تا به بیشترین بازدهی برسید.

 

4 راه کسب درآمد تضمینی از حسابداری

1. تدریس دانش حسابداری به صورت آنلاین

رشد تکنولوژی در حوزه‌های مختلف، زمینه را برای انتقال دانش به صورت آنلاین فراهم کرده است. به این ترتیب می‌توانید با اشتراک‌گذاری دانش حسابداری خود به صورت آنلاین کسب درآمد کنید. اگر مهارت و دانش کافی در خصوص علم حسابداری دارید، سایت یا وبلاگ شخصی خود را طراحی کنید. از این طریق می‌توانید آموزش دوره‌های مختلف حسابداری را انجام دهید.

از طریق تدریس آنلاین هم می‌توان به درآمدهای بالا دست پیدا کرد. امروزه بسیاری از افراد، ترجیح می‌دهند به جای شرکت در کلاس‌های حضوری و صرف هزینه و وقت زیاد از آموزش آنلاین استفاده کنند. از طرف دیگر آموزش مجازی یا آنلاین، امکان تدریس به طیف بیشتری از فراگیران را فراهم می‌کند.

 

2. کسب درآمد از طریق آموزش نرم افزار حسابداری

یکی از مهم‌ترین مهارت‌هایی که هر حسابدار باید داشته باشد، تسلط روی نرم افزارهای حسابداری است. امروزه تقریبا تمام کسب و کارها به دنبال جذب حسابدارانی هستند که مهارت کافی در زمینه نرم افزار را داشته باشند. به همین دلیل فارغ‌التحصیلان حسابداری، برای ورود به بازار کار به دنبال آموزش و یادگیری این نرم افزارها هم هستند. آموزش نرم افزار حسابداری به صورت تخصصی در دانشگاه‌ها انجام نمی‌شود. برای آموزش نرم افزار حسابداری روش‌های مختلفی وجود دارد.

با توجه به تقاضای بالایی که برای یادگیری نرم افزارهای حسابداری وجود دارد، می‌توانید با آموزش این نرم افزارها به درآمد خوبی دست پیدا کنید. این امر چگونه امکان‌پذیر است؟ برای تدریس نرم افزارهای حسابداری، روش‌های زیادی وجود دارد.

 

3. تدریس حسابداری در دانشگاه و کسب درآمد

تدریس در دانشگاه، یکی از مشاغلی است که درآمد نسبتا مناسبی دارد. تدریس حسابداری فقط محدود به آموزشگاه‌ها نیست و از طریق تبدیل شدن به استاد دانشگاه هم می‌توانید درآمد داشته باشید. البته تبدیل شدن به استاد دانشگاه حسابداری به همین سادگی‌ها هم نیست. اساتید دانشگاه فعالیت‌های مختلفی از جمله تدوین برنامه‌های درسی را برعهده دارند.

یک استاد دانشگاه باید دانش و اطلاعات خود را در زمینه حسابداری به‌روز کند. در غیر این صورت نمی‌تواند در این عرصه به موفقیت برسد. نکته مهم دیگر در خصوص اساتید دانشگاه حسابداری، فن بیان و نحوه تدریس آنهاست. اگر استاد دانشگاه حسابداری نتواند ارتباط مناسب با دانشجو برقرار کند، خبری از انتقال مفاهیم و اطلاعات هم نخواهد بود.

 

4. بررسی روش‌های تدریس نرم افزارهای حسابداری

برای آموزش نرم افزارهای حسابداری، می‌توان از دو روش حضوری و آنلاین استفاده کرد. برای انتخاب یکی از این روش‌ها، باید شرایط مختلفی را در نظر بگیرید. در مورد شیوه حضوری تدریس حسابداری اوضاع متفاوت است. 2 راهکار اساسی و مهم برای تدریس نرم افزارهای حسابداری وجود دارد که می‌توانید از آنها استفاده کنید.

 

1. استخدام در آموزشگاه حسابداری

موسسات و آموزشگاه‌های حسابداری زیادی وجود دارند که در کنار دوره‌های آموزشی خود، اقدام به آموزش نرم افزارهای حسابداری هم می‌کنند. با مراجعه به این آموزشگاه‌ها و ارائه رزومه خود، می‌توانید به صورت آزاد یا استخدامی، تدریس نرم افزارهای حسابداری را انجام دهید. استفاده از محیط آموزشگاه حسابداری، یکی از بهترین راه‌های آموزش نرم افزار به صورت حضوری محسوب می‌شود.

 

2. استفاده از ابزار گوگل میت

یکی از بهترین روش‌های آموزش آنلاین نرم افزار حسابداری، استفاده از ابزار گوگل میت است. گوگل میت امکانات مختلفی را برای کاربران فراهم می‌کند. با استفاده از این ابزار، امکان برگزاری کلاس‌های آنلاین با حضور چندین نفر فراهم خواهد شد.

 

چند نکته کاربردی در خصوص تدریس نرم افزار حسابداری

برای موفقیت در تدریس نرم افزار حسابداری و کسب درآمد از این طریق، باید نکاتی را در نظر داشته باشید. اولین نکته مهم در این خصوص، آموزش پروژه‌محور نرم افزار حسابداری است. بهترین کار آغاز یک پروژه از 0 تا 100 برای آموزش است. این کار به یادگیری بیشتر نرم افزار کمک زیادی می‌کند. به این ترتیب شاگردان شما در محیط کاربردی و واقعی نرم افزار حسابداری قرار می‌گیرند. تدریس پروژه محور در نهایت به رضایت بیشتر شاگردان منجر خواهد شد و نوعی تبلیغات و بازاریابی مستقیم برای شما هم محسوب می‌شود.

نکته مهم دیگر در مورد شیوه و نوع بیان مطالب است. سعی کنید شیوه تدریس جذابی را انتخاب کنید. اگر کلاس خشک و رسمی داشته باشید، خیلی زود باعث خستگی شاگردان خود خواهید شد. برعکس اگر کلاس شاداب و بانشاطی داشته باشید، باعث جذب بیشتر شاگردان می‌شوید. برای این کار بهتر است با شاگردان خود تعامل مناسب داشته باشید. این تعامل باید در راستای حفظ شادابی کلاس و در نهایت یادگیری بیشتر انجام شود.

 

نحوه جذب شاگرد برای تدریس نرم افزار حسابداری

با توجه به این که تقاضا برای یادگیری مهارت‌های رشته حسابداری بالاست، کار خیلی دشواری برای پیدا کردن شاگرد نخواهید داشت. برای جذب مشتری روش‌های زیادی وجود دارد که یکی از آنها انتشار آگهی تدریس خصوصی است. اگر قصد تدریس نرم افزار حسابداری به صورت خصوصی را دارید، می‌توانید به صورت آنلاین و حضوری اقدام به انتشار آگهی کنید. امروزه بسیاری از سایت‌های تبلیغاتی وجود دارند که به صورت رایگان یا با دریافت مبلغ بسیار ناچیز، اقدام به انتشار آگهی شما می‌کنند. شما می‌توانید شرایط تدریس و رزومه خود را در این آگهی درج کنید تا مشتریان با آگاهی کامل شما را انتخاب کنند.

یکی دیگر از راه‌های مهم و کاربردی جذب شاگرد برای تدریس نرم افزار حسابداری، طراحی سایت یا وبلاگ است. شما می‌توانید در سایت خود محتواها و محصولات آموزشی مرتبط با حسابداری را قرار دهید. به این ترتیب افراد زیادی به صورت روزانه وارد سایت شما می‌شوند و تبلیغ بسیار خوبی برای دوره‌های آموزش نرم افزار حسابداری شما خواهد بود.

برای جذب مشتری یا شاگرد، روش‌های زیادی وجود دارد که نیازی به انجام همزمان همه آنها نیست. استفاده از یک روش جذب شاگرد برای تدریس نرم افزار هم می‌تواند بسیار مفید باشد.

 

آینده شغلی و بازار کار تدریس حسابداری

به هر حال دانش‌آموختگان رشته حسابداری، برای ورود به بازار کار به آمادگی‌های بیشتری نیاز دارند. این آمادگی‌ها با آموزش‌های بیشتر به سرانجام می‌رسند. با این اوصاف همواره تقاضا برای تدریس مباحث حسابداری وجود دارد. به همین دلیل فرصت‌های شغلی زیادی در اختیار مدرسان حسابداری قرار می‌گیرد. از طرف دیگر با توجه به رشد صنعت در کشور ما، نیاز به استخدام حسابدار بیش از پیش احساس می‌شود. همین موضوع باعث می‌شود که بازار جذب حسابدار و تدریس حسابداری همواره داغ باشد.

موضوع مهم دیگر در خصوص استخدام حسابداران ماهر و متخصص از سوی بازار کار است. به همین دلیل فارغ‌التحصیلان دانشگاهی این رشته، شانس کمی برای ورود به بازار کار دارند و باعث تمایل بیشتر آنها برای آموزش حسابداری می‌شود. این چرخه همواره ادامه دارد و می‌توان گفت سبد تدریس حسابداری خالی نخواهد ماند؛ بنابراین از این بابت برای مدرسان حسابداری جای نگرانی وجود ندارد.

 

/پایان رپورتاژ آگهی/

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
5/5 - (2 امتیاز)
https://exiracademy.org/?p=50195
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترفیسبوکپینترستلینکدین

نظرات

0 نظر در مورد 4 راه کسب درآمد از حسابداری [کاملاً تضمینی] + 3 نکته مهم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.